Rakott karaj


Hozzávalók

6 adag

  1. 1 kgsertéskaraj
  2. 1,5 kgburgonya
  3. 2 nagy fejvöröshagyma
  4. ízlés szerintsó
  5. ízlés szerintbors
  6. ízlés szerintfűszerpaprika
  7. 6 gerezdfokhagyma
  8. szükség szerintétolaj

Elkészítés

  1. A karajt felszeletelem, klopfolom, fűszerezem. A burgonyát megtisztítom, karikákra vágom. Egy olajjal kikent tepsibe terítem a krumplit, sózom, borsozom, megszórom fűszerpaprikával.

  2. A hagymákat megtisztítom, karikákra vágom, a krumplira szórom. Ráhelyezem a hússzeleteket. Erre kerül még egy sor burgonya, fűszerezem. 180 C fokos sütőben, alufóliával letakarva kb. 60 percig sütöm, majd leveszem a fóliát és addig pirítom, amíg aranybarnára sül. Jó étvágyat hozzá!

Tetszett a cikk?

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »